RSS FeedsJuventus zet Chievo Verona opzij (Sport1 Voetbal)

21 januari 2019 23:32:22

Juventus zet Chievo Verona opzij (Sport1 Voetbal)

De midweekse trip naar Saudi-Arabiƫ heeft koploper Juventus geen punten gekost in de Serie A. De landskampioen kwam voor eigen publiek tegen hekkensluiter Chievo Verona niet in de problemen: 3-0. Voor de thuisploeg kwamen Douglas Costa en Emre Can in de eerste helft tot scoren. Cristiano Ronaldo miste in de 53e minuut een strafschop. Doelman Stefano Sorrentino (39) lag in de goede hoek. Het was zijn vierde redding van elf meter in een serie van zes in de Serie A. Het slordige Juventus liet ook na de rust legio kansen onbenut. Daniele Rugani gaf de score in de 84e minuut toch nog een wat beter aanzien. Juventus staat in de Serie A comfortabel op de eerste plaats, met een voorsprong van negen punten op Napoli. De nummer twee versloeg zondag Lazio met 2-1. Juventus won afgelopen woensdag in Jeddah met 1-0 van AC Milan in de strijd om de Italiaanse Supercup.

51 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Aanhoudingen na 'kopschopvideo' Spijkenisse (Metronieuws Voetbal)
Jong PSV kan MVV niet van zich af schudden (Telesport Voetbal)