RSS FeedsJuventus wint simpel van Chievo; geen fijne avond voor Ronaldo (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

21 januari 2019 22:30:20

Juventus heeft de competitiewedstrijd tegen Chievo eenvoudig in winst omgezet: in Turijn werd het 3-0. De voorsprong op SSC Napoli is daardoor weer negen punten.De Oude Dame werd door Douglas Costa al snel op het juiste spoor gezet. De Braziliaan rende langs drie spelers en schoot van een meter of twintig fraai binnen. Ook daarna had Juventus de touwtjes in handen, maar de tweede treffer viel pas vlak voor de rust. Na wat kansen gemist te hebben, schoof Emre Can in de blessuretijd de 2-0 binnen. Cristiano Ronaldo liet vlak na rust na om de genadeklap uit te delen. De Portugees mocht aanleggen voor een strafschop, maar zag doelman Stefano Sorrentino (39) zijn inzet pareren. Chievo was daardoor nog in leven, al deed de ploeg daar weinig mee. De beslissing viel zes minuten voor tijd toen Daniele Rugani er 3-0 van maakte uit een vrije trap van Federico Bernardeschi.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Onherkenbaar Jong PSV knokt zich terug op De Herdgang (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Heskey looft Van Dijk: `Van Dijk kwam en hij lijkt echt zo`n persoon` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)