RSS FeedsTen Hag hekelt nonchalance bij Ajax na bizar gelijkspel (FCUpdate.nl SC Heerenveen)

21 januari 2019 00:29:26

Erik ten Hag kan na de verrassende remise tegen sc Heerenveen zijn frustraties niet verbergen. De trainer van Ajax is boos op zijn ploeg, die na rust een 3-1 voorsprong weggaf. De Amsterdammers leken in de slotfase nog goed weg te komen, maar door een Fries doelpunt in blessuretijd eindigde de wedstrijd in 4-4

11 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > SC Heerenveen

Gözübüyük blijft bij beslissing: `Te licht voor een penalty` (FCUpdate.nl SC Heerenveen)
Bizar voetbalgevecht in Arena: Heerenveen houdt Ajax op 4-4 (FCUpdate.nl SC Heerenveen)