RSS FeedsInvaltrainer van Heerenveen ziet Ajax-plannetje uitkomen: `Dat is fantastisch` (VoetbalPrimeur Eredivisie)

21 januari 2019 00:24:13

Omdat trainer Jan Olde Riekerink op de tribune zat door een schorsing, was assistent-trainer Johnny Jansen zondag de baas bij sc Heerenveen. Dat pakte goed uit: de Friezen pakten een punt tegen Ajax, tot grote blijdschap van Jansen.`Een prachtige wedstrijd. We kwamen op een geweldige manier terug`, reageert de invaltrainer bij FOX Sports na het krankzinnige gelijkspel (4-4) in de Johan Cruijff Arena. Jansen zag zijn voorspelling uitkomen. `We zeiden in de rust ook tegen de spelers dat we in de counter konden toeslaan. Dat dat dan gebeurt, is fantastisch.` Jansen maakte doelman Warner Hahn, die voor rust nog blunderde bij het doelpunt van Matthijs de Ligt, een compliment. `In de tweede helft heeft hij heel goed gekeept, absoluut.` Toen interviewer Hans Kraay jr. hem vroeg of is het gelijkspel de verdienste van Jansen, Olde Riekerink of iedereen was, reageerde de invaltrainer met een grote glimlach. `Die van mij natuurlijk!`

16 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Lamprou: `Ik had liever op tijd gehoord dat ik zou gaan spelen, maar ja...` (VoetbalPrimeur Eredivisie)
Ten Hag begrijpt Ajax-spelers niet: `Vandaar de boosheid, zeker bij mij` (VoetbalPrimeur Eredivisie)