RSS FeedsHekkensluiter kan geeft vuist maken tegen City (Sport1 Voetbal)

21 januari 2019 00:21:11

Hekkensluiter kan geeft vuist maken tegen City (Sport1 Voetbal)

Manchester City is weer in de winning mood. Na de overwinningen tegen Southampton, Wolverhampton en rivaal Liverpool hebben The Citizens nu hekkensluiter Huddersfield aan de zegekar gebonden. De ploeg van Josep Guardiola won met 3-0 in West-Yorkshire. City had aanvankelijk geen passend antwoord op het defensieve blok dat de thuisploeg vormde. Bij de 1-0 in de 18de minuut kreeg het wat hulp van de tegenstander. Christopher Schindler werkte een schot van Danilo met het hoofd achter de eigen doelman. [%fragment id=7996%] ACCELEREREN NA RUST In de tweede helft vond de nummer 2 van de Premier League dan toch de sleutel tot de definitieve overwinning. In korte tijd breidden Raheem Sterling en Leroy SanĂ© de voorsprong uit naar 3-0. [%fragment id=7997%] Met 56 punten na 23 wedstrijden staat Manchester City nu tweede in de Premier League, 4 punten achter koploper Liverpool. Voor Huddersfield blijft het een moeizaam seizoen. The Terriers staan met 11 punten onderaan en concurrent Fulham kan het verschil later vandaag vergroten naar 6 punten.

10 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Spurs komen met schrik vrij (Sport1 Voetbal)
Ten Hag boos: `Het heeft met een bepaalde vorm van nonchalance te maken` (Goal.com)