RSS FeedsRutten debuteert bij Paarswit zonder punten (Sport1 Voetbal)

21 januari 2019 00:21:11

Rutten debuteert bij Paarswit zonder punten (Sport1 Voetbal)

Fred Rutten heeft als trainer van Anderlecht gedebuteerd met een nederlaag. De uitwedstrijd tegen subtopper KAA Gent eindigde in 1-0. De nieuwe ploeg van Rutten bleef daardoor op 34 punten staan, nu evenveel als Gent. Koploper Racing Genk heeft 51 punten. Anderlecht had het meteen al moeilijk in de beginfase. Dankzij doelman Thomas Didillon kwam de ploeg van Rutten de eerste twintig minuten ongeschonden door. Halverwege de eerste helft ging het wat beter voetballen. Doelman Thomas Kaminski redde fraai op schoten van aanvoerder Sven Kums en Zakaria Bakkali (ex-PSV). Na de rust bleef het spel van Anderlecht rommelig, met veel individuele fouten. Alexander Sorloth kopte een kwartier voor tijd raak. Kort daarvoor had Francis Amuzu (Anderlecht) het veld verlaten na zijn tweede gele kaart. Rutten (56) vertrok vorig jaar november als trainer bij Maccabi Haifa. Hij is bij Anderlecht de opvolger van Hein Vanhaezebrouck, die na een serie tegenvallende resultaten werd ontslagen.

11 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Tottenham is na Kane ook Alli kwijt (Sport1 Voetbal)
Spurs komen met schrik vrij (Sport1 Voetbal)