RSS FeedsNapoli dankzij beauty Milik langs Lazio (Sport1 Voetbal)

21 januari 2019 00:21:11

Napoli dankzij beauty Milik langs Lazio (Sport1 Voetbal)

Napoli is vaster op de tweede plaats gekomen in de Serie A. Het versloeg op eigen veld subtopper Lazio met 2-1. Napoli leidde bij de rust al met 2-0 dankzij treffers van José Callejón en en een schitterende vrije trap van Arek Milik. Na ruim een uur verkleinde Ciro Immobile de achterstand voor Lazio, dat vanaf de 70e minuut met tien man verder moest na de tweede gele kaart voor Francesco Acerbi. Koploper Juventus kan maandag de voorsprong op Napoli weer op negen punten brengen met een zege thuis tegen hekkensluiter Chievo Verona. Subtopper AC Milan gaat op bezoek bij middenmoter Genoa. In de strijd om de tweede plaats verspeelde Internazionale twee punten. De nummer drie kwam tegen Sassuolo niet verder dan een gelijkspel: 0-0. Inter heeft nu zeven punten minder dan Napoli. AS Roma won in eigen huis met 3-2 van Torino en stegen naar de vierde plaats stegen.

7 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Barça heeft Messi nodig tegen Leganés (Sport1 Voetbal)
Tottenham is na Kane ook Alli kwijt (Sport1 Voetbal)