RSS FeedsBarça heeft Messi nodig tegen Leganés (Sport1 Voetbal)

21 januari 2019 00:21:11

Barça heeft Messi nodig tegen Leganés (Sport1 Voetbal)

Barcelona dacht het klusje tegen Leganés te kunnen klaren zonder Lionel Messi. De Argentijn kreeg rust, maar moest toch de meubelen komen redden tegen de nummer 13 van La Liga. Messi kwam bij een 1-1 stand binnen de lijnen en leidde met een geplaatst schot de Catalaanse overwinning in. Uit de rebound kon Luis Suárez niet meer missen. In blessuretijd maakte De Vlo zelf nog even 3-1 DEMBÉLÉ ON FIRE, MAAR UITVALLERIn de eerste helft was Ousmane Dembéle de absoute smaakmaker van De Blaugranas. Hij pakte uit prachtige individuele acties en mocht als beloning ook de aanval die hij zelf had opgezet afronden voor de 1-0: [%fragment id=8008%] KINK IN DE KABEL, ROEP MESSINa de pauze had Leganés aan een enkele kans genoeg om op gelijke hoogte te komen. Uit een counter rondde Martin Braithwaite doeltreffend af. Dat was voor Ernesto Valverde het sein om Messi te brengen en dat bleek een gouden greep. Een domper was wél dat Dembélé nog uitviel met een enkelblessure. [%fragment id=8007%] De 3-1 van Messi Door de overwinning houdt Barcelona eerste achtervolger Atlético Madrid op 5 punten achterstand. Real Madrid is de nummer 3 op 10 punten.

12 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Invaller Dembélé helpt Lyon aan zege (Sport1 Voetbal)
Napoli dankzij beauty Milik langs Lazio (Sport1 Voetbal)