RSS FeedsOpvallend Suarez-moment bij Barcelona: VAR keurt doelpunt goed (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

21 januari 2019 00:20:22

Luís Suarez zet FC Barcelona op 2-1, maar de manier waarop zorgt voor vraagtekens. De spits komt bijzonder hard in op de goalie van Leganés. De VAR geeft uiteindelijk uitsluitsel en keurt de goal goed. Eens?Barcelona heeft de wedstrijd tegen Leganés uiteindelijk nipt weten te winnen. Invaller Lionel Messi was nodig om de wedstrijd over de streep te trekken. De Argentijn werd bewust op de bank gehouden, vermoedelijk vanwege rust. Na 65 minuten kwam hij erin. In de blessuretijd maakte hij de allesbeslissende 3-1.

13 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

FC Barcelona heeft invaller Messi nodig om Leganés te verslaan (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Schöne is er klaar mee: `Steeds hetzelfde verhaal. Dat moet stoppen` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)