RSS FeedsSensatie: Olympique Lyon wint topper van Saint-Étienne in 95e minuut (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

21 januari 2019 00:20:22

Olympique Lyon heeft de topper tegen Saint-Étienne in extremis weten te winnen. Het duel tussen de nummer drie en vier leek in 1-1 te eindigen, tot Mousa Dembélé in de 95e minuut toesloeg.Lyon wint topper van Saint-ÉtienneDe wedstrijd tussen Saint-Étienne en Lyon is vooral een strijd om plek twee in Frankrijk, want Paris Saint-Germain heeft een voorsprong van maar liefst dertien punten op nummer twee OSC Lille. Romain Hamouma zette Saint-Étienne na ruim twintig minuten op voorsprong. De middenvelder stond op de juiste plek om een voorzet binnen te koppen: 1-0. Memphis Depay was nog voor de rust dicht bij een wereldgoal, maar een lob van een meter of 25 werd op prachtige wijze gekeerd door de Saint-Étienne-doelman. De gelijkmaker zou er halverwege de tweede helft alsnog komen. Lyon kreeg een strafschop vanwege een handsbal. Het buitenkansje zou door Nabil Fekir benut worden. Iedereen hield rekening met een gelijkspel, maar in de 95e minuut kopte Dembélé de winnende treffer binnen: 1-2. Lyon neemt plek drie over van Saint-Étienne. Zege voor Napoli in ItaliëNapoli nam in de eerste helft snel afstand van Lazio, dat vijfde staat in de Serie A. Via José María Callejón en Arek Milik kwam de ploeg van Carlo Ancelotti in een tijdsbestek van drie minuten tijd op een 2-0 voorsprong. Omdat Napoli de score weigerde uit te bouwen, kwam Lazio terug in de wedstrijd. De Romeinen waren in de tweede helft de betere partij en kwamen na 65 minuten terug in de wedstrijd via topschutter Ciro Immobile. Napoli oogde vervolgens onzeker en werd door Lazio met de rug tegen de muur gezet. Via Milik kreeg de ploeg in de slotfase nog kansen op de 3-1, maar die viel niet. Na ruim negentig minuten werd er afgefloten. Napoli heeft 47 punten na twintig wedstrijden. Rutten begint met nederlaagFred Rutten had zich zijn debuut bij Anderlecht waarschijnlijk anders voorgesteld. De Belgische topclub begon moeizaam tegen Gent en mocht doe ...

15 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Koeman: `Als de échte spirit er niet is, dan moet je stoppen` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
FC Barcelona heeft invaller Messi nodig om Leganés te verslaan (VoetbalPrimeur SC Cambuur)