RSS FeedsFeyenoord hervat seizoen met verlies in Zwolle (Sport1 Voetbal)

19 januari 2019 21:52:35

Feyenoord hervat seizoen met verlies in Zwolle (Sport1 Voetbal)

Feyenoord heeft het seizoen hervat met een nederlaag bij PEC Zwolle. De nummer drie van de eredivisie ging op het kunstgras in de hoofdstad van Overijssel met 3-1 onderuit. Jaap Stam, de nieuwe trainer van PEC Zwolle, beleefde zo een geslaagd debuut als hoofdcoach in de eredivisie. Bram van Polen kopte PEC Zwolle in de dertigste minuut op voorsprong. Robin van Persie trok de stand al snel weer gelijk uit een vrije trap, maar kort na rust nam de thuisclub weer de leiding. Vito van Crooy werkte de bal via Jan-Arie van der Heijden langs keeper Justin Bijlow, die kort daarna met een voetblessure van het veld moest. De ingevallen Kenneth Vermeer werd een kwartier voor tijd gepasseerd door Younes Namli. Feyenoord heeft nu uit de laatste drie competitieduels slechts één punt gepakt.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Doelman Zwinkels leidt verlies ADO in (Sport1 Voetbal)
Stam kent droomdebuut bij PEC Zwolle tegen Feyenooord (Goal.com)