RSS FeedsAtlético Madrid haakt aan in Spaanse top; eerste doelpunt voor Arias (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

19 januari 2019 21:07:36

Atlético Madrid heeft de uitwedstrijd bij Huesca eenvoudig weten te winnen en haakt weer aan in de top van de Primera Division. Santiago Arias begon in de basis én scoorde en zag hoe zijn ploeg er met een 0-3 winstpartij vandoor ging.Atlético haakt aan in Spaanse topHet was even wachten op het doelpunt van Atlético. De Madrilenen waren veruit de betere partij, al was dat niet te zien aan de score. Na een half uur maakte Lucas Hernández het openingsdoelpunt. Na de rust maakte Arias zijn eerste treffer in Madrileense dienst. Antoine Griezmann gaf goed voor, waarna de oud-PSV`er de bal direct over de Huesca-doelman heen wist te wippen: 0-2. Huesca probeerde nog wat, maar na de 0-3 van Koke was de wedstrijd gespeeld. De achterstand op FC Barcelona is twee punten, al spelen de Catalanen zondagavond nog een wedstrijd.  Roma slaat comeback Torino afAS Roma heeft ternauwernood afgerekend met Torino. De Romeinen, waar Justin Kluivert en Rick Karsdorp aan de aftrap stonden, wonnen nadat ze een 2-0 voorsprong weggaven toch nog met 3-2. De eerste helft was voor Roma en het overwicht werd dan ook omgezet in doelpunten. Nicolo Zaniolo opende de score, waarna Aleksandr Kolarov vanaf de stip de 2-0 maakte. Voorafgaand aan het penaltymoment baarde Karsdorp opzien met een schitterende pass. Na rust zetten Tomas Rincon en Cristian Ansaldi de bordjes weer in evenwicht, maar Stephan El Shaarawy redde een kwartier voor tijd alsnog de meubelen voor Roma. Oranje Leeuwinnen rekenen moeizaam af met Zuid-AfrikaDe Nederlandse vrouwen versloegen in een oefenduel ter voorbereiding op het WK van deze zomer in Frankrijk Zuid-Afrika met 2-1. Na twintig minuten leek het er op dat de Oranjedames een gemakkelijke wedstrijd tegemoet gingen, want Sherida Spitse en Vivianne Miedema schoten Oranje naar een 2-0 voorsprong. Toch kwamen de Zuid-Afrikaanse dames nog voor rust terug tot 2-1, waarna doelvrouw Sari van Veenendaal in de tweede helft een aantal belan ...

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Keizer en Dost vinden aansluiting met top na doodsaaie thuiszege op Moreirense (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Bizarre slotfase en rode kaart voor Zwinkels levert VVV driepunter op in Den Haag (VoetbalPrimeur SC Cambuur)