RSS FeedsKeizer en Dost vinden aansluiting met top na doodsaaie thuiszege op Moreirense (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

19 januari 2019 21:07:36

Marcel Keizer en Bas Dost hebben met Sporting Portugal het thuisduel met Moreirense winnend afgesloten. De ploeg uit Lissabon won met 2-1, waardoor Sporting op de ranglijst aansluiting hield met nummer drie Braga.Binnen een mum van tijd nam Sporting, waar Bas Dost in de basis stond, de leiding. De ervaren Nani opende op aangeven van Marcos Acuna de score, waarna Bruno Fernandes twintig minuten later de score verdubbelde. Toch scoorde Moreirense nog voor de rust tegen via Heriberto Tavares. De zege was daardoor nog lang niet binnen voor Sporting. Het besloot dan ook in de tweede helft de wedstrijd volledig dood te maken. Aangezien ook Moreirense weinig aanstalten maakte om de aanval in te zetten gebeurde er helemaal niets meer in het Estadio José Alvalade en waren de punten binnen voor Keizer en de zijnen. De overwinning zorgt ervoor dat Sporting nog steeds binnen schootsafstand staat van de bovenste plaatsen. De ploeg van Keizer staat vierde en heeft een achterstand van twee punten op nummer drie Braga. Benfica, dat tweede staat, heeft een voorsprong van drie punten op Sporting. Koploper Porto lijkt al verder uit het zicht, want die ploeg staat acht punten los van de groenwitte brigade uit Lissabon.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Dortmund blijft op titelkoers na knappe overwinning bij RB Leipzig (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Atlético Madrid haakt aan in Spaanse top; eerste doelpunt voor Arias (VoetbalPrimeur SC Cambuur)