RSS FeedsLiverpool pas na vier goals van Palace af (Sport1 Voetbal)

19 januari 2019 18:33:50

Liverpool pas na vier goals van Palace af (Sport1 Voetbal)

Liverpool heeft in de Premier League met de grootste moeite gewonnen van Crystal Palace. Op Anfield waren The Reds uiteindelijk met 4-3 nipt te sterk. Palace-doelman Julián Speroni hielp daarbij ook een handje. The Eagles waren dicht bij een nieuwe stunt. De reuzendoder won vorige maand al van nummer 2 Manchester City, maar gaf een voorsprong tegen de koploper uit handen. Dankzij Andros Townsend stonden de bezoekers bij rust nog op een 1-0 voorsprong. Met een fraaie intikker maakte Mohamed Salah vlak na rust gelijk. Roberto Firmino zette de thuisploeg niet veel later voor het eerst op voorsprong, maar Palace kwam terug. James Tomkins kreeg alle ruimte om binnen te koppen. Puntverlies voor Liverpool leek daardoor aanstaande. Tenminste, tot Eagles-keeper Speroni pijnlijk in de fout ging. Hij probeerde de bal waarschijnlijk over het doel te tikken, maar dat lukte niet echt. Salah gaf op de lijn het beslissende zetje. Na een rome kaart van James Milner, besliste Sadio Mané het duel uiteindelijk in de 93ste minuut. De 4-3 van Max Meyer was voor de statistieken.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Real Madrid leeft op na golazo (Sport1 Voetbal)
Manchester United blijft winnen met Solskjaer (Sport1 Voetbal)