RSS FeedsBasisspelers Kluivert en Karsdorp komen goed weg, zege voor Oranje Leeuwinnen (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

19 januari 2019 17:32:56

AS Roma heeft met Rick Karsdorp en Justin Kluivert in de gelederen een benauwde 3-2 zege geboekt op Torino. De Romeinen gaven een 2-0 voorsprong weg, maar ze knokten zich uiteindelijk toch naar drie punten.Roma slaat comeback Torino afAS Roma heeft ternauwernood afgerekend met Torino. De Romeinen, waar Justin Kluivert en Rick Karsdorp aan de aftrap stonden, wonnen nadat ze een 2-0 voorsprong weggaven toch nog met 3-2. De eerste helft was voor Roma en het overwicht werd dan ook omgezet in doelpunten. Nicolo Zaniolo opende de score, waarna Aleksandr Kolarov vanaf de stip de 2-0 maakte. Voorafgaand aan het penaltymoment baarde Karsdorp opzien met een schitterende pass. Na rust zetten Tomas Rincon en Cristian Ansaldi de bordjes weer in evenwicht, maar Stephan El Shaarawy redde een kwartier voor tijd alsnog de meubelen voor Roma. Oranje Leeuwinnen rekenen moeizaam af met Zuid-AfrikaDe Nederlandse vrouwen versloegen in een oefenduel ter voorbereiding op het WK van deze zomer in Frankrijk Zuid-Afrika met 2-1. Na twintig minuten leek het er op dat de Oranjedames een gemakkelijke wedstrijd tegemoet gingen, want Sherida Spitse en Vivianne Miedema schoten Oranje naar een 2-0 voorsprong. Toch kwamen de Zuid-Afrikaanse dames nog voor rust terug tot 2-1, waarna doelvrouw Sari van Veenendaal in de tweede helft een aantal belangrijke reddingen in huis had. Dankzij Van Veenendaal sleepten de Oranje Leeuwinnen de zege uiteindelijk uit het vuur.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Helaas pindakaas: Jetro Willems denkt te scoren, maar de goal wordt afgekeurd (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Sensatie in de maak: Crystal Palace grijpt via Townsend de voorsprong op Anfield (VoetbalPrimeur SC Cambuur)