Headlinez Home  

RSS FeedsBespiegelingen van een wetenschapsjournalist: gistcellen (Foodlog)

 
 

15 januari 2019 08:13:33

 
Bespiegelingen van een wetenschapsjournalist: gistcellen (Foodlog)
 


Als een bierbrouwer héél slim is, kan hij bier met 0,0% alcohol maken dat toch net zo lekker smaakt als bier `met`. Wetenschapsjournalist Jop de Vrieze ontdekte per ongeluk hoe dat zou kunnen en was zo aardig zijn ontdekking te delen met brouwers.


 
26 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie
 
Explosie in woning Delft (Metronieuws Eten)
Geen pittige tomaten in Nederlandse supermarkten (Foodlog)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Gastronomie


Copyright © 2008 - 2024 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten