RSS FeedsManchester City blijft in spoor van Liverpool (Sport1 Voetbal)

14 januari 2019 23:10:15

Manchester City blijft in spoor van Liverpool (Sport1 Voetbal)

Manchester City heeft de achterstand op koploper Liverpool teruggebracht naar vier punten. De ploeg van coach Pep Guardiola won vrij eenvoudig met 3-0 van Wolverhampton Wanderers. Liverpool had zaterdag met 1-0 gewonnen bij Brighton & Hove Albion. Gabriel Jesus zette City al na tien minuten op voorsprong. Hij rondde een snelle aanval via Aymeric Laporte en Leroy Sané af. Nog voor de rust mocht Jesus vanaf elf meter ook de 2-0 maken, na een overtreding op Raheem Sterling. Toen stond Wolverhampton al met tien man. De Fransman Willy Boly had rood gekregen na een harde charge op Bernardo Silva. In de tweede helft bepaalde Conor Coady met een eigen doelpunt de eindstand op 3-0. De aanvoerder van de Wanderers werkte de voorzet van de ingevallen Kevin De Bruyne achter zijn eigen doelman Rui Patrício.

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Manchester City blijft in spoor Reds (Telesport Voetbal)
Niks aan de hand potje voor City (Sport1 Voetbal)