RSS FeedsReal Madrid neemt punten mee uit Sevilla (Sport1 Voetbal)

14 januari 2019 14:32:23

Real Madrid neemt punten mee uit Sevilla (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft voor de eerste keer in 2019 een competitiewedstrijd gewonnen. De winnaar van de Champions League stond in Sevilla tegen Real Betis lang onder grote druk, maar pakte in de slotfase toch de winst dankzij een oud-speler van de thuisclub. Invaller Dani Ceballos schoot in de 88ste minuut een vrije trap langs de muur in de hoek: 1-2. Real Madrid was het nieuwe jaar begonnen met een gelijkspel bij Villarreal (2-2) en moest vorige week voor eigen publiek een pijnlijke nederlaag incasseren tegen Real Sociedad (0-2). Doordeweeks won het elftal van trainer Santiago Solari in het Spaanse bekertoernooi wel van Leganés (3-0). Real Madrid, tegenstander van Ajax in de achtste finales van de Champions League, kwam in Sevilla op voorsprong dankzij Luka Modric. Sergio Canales beloonde Real Betis halverwege de tweede helft met de gelijkmaker. De thuisclub ging op jacht naar de 2-1, maar het doelpunt viel aan de andere kant.

22 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Transfermarkt: 110 City-miljoenen voor Allan (Sport1 Voetbal)
Solskjaer: 'De Gea is de allerbeste doelman' (Sport1 Voetbal)