RSS FeedsReal Madrid lijkt weer uit te glijden, maar komt in 88e minuut met schrik vrij (VoetbalPrimeur Real Madrid)

14 januari 2019 14:29:42

Real Madrid heeft de eerste competitiezege van 2019 binnen. De ploeg van Solari leek tegen Real Betis opnieuw uit te glijden, maar in de 88e minuut kwam alles goed: 1-2.Real is na het winnen van het WK voor clubs slecht begonnen aan de hervatting van de Primera Division. Na het 2-2 gelijkspel bij Villarreal leed De Koninklijke een pijnlijke thuisnederlaag tegen Real Sociedad. In de achtste finale van de Copa del Rey werd er wel gewonnen van Leganés, maar tegen Betis leek het opnieuw fout te gaan. Real begon tegen Betis, dat met een zevende plek nu drie plekken achter de Madrilenen staat in Spanje, opnieuw zonder Isco. De Spaanse spelmaker staat niet op het favorietenlijstje van trainer Solari. In plaats van Isco speelde Vinícius Júnior, die Luka Modric na dertien minuten zag scoren. De Kroaat twijfelde bij een afvallende bal geen moment en schoot met zijn linkerbeen prachtig binnen: 0-1. Vanaf de openingstreffer gooide Real het volledig over een andere boeg. De ploeg leunde achterover en gunde Betis de bal. De thuisploeg had halverwege de eerst helft maar liefst zeventig (!) procent balbezit, al werd daar te weinig mee gedaan. Na de rust creërde Real amper nog kansen. De ploeg van Solari kreeg in de 67e minuut de deksel op de neus door Sergio Canales, die de stoppers van Real te snel af was en kon scoren: 1-1. Real leek opnieuw uit te glijden, maar zover kwam het niet. Dani Ceballos bracht een minuut voor tijd redding. De middenvelder deed zijn oude club pijn met een bekeken vrije trap en bezorgt zijn ploeg de eerste drie punten van 2019. Real wint, maar de achterstand op koploper FC Barcelona liegt er niet om. De Catalanen staan maar liefst tien punten voor op De Koninklijke. Real stijgt wel een plek, staat nu vierde en heeft evenveel punten als nummer drie Sevilla.

15 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Primera Division > Real Madrid

Vinicius jr. gaat te ver: `Ik denk niet dat dit hoort bij een Real Madrid-speler` (VoetbalPrimeur Real Madrid)
Ex-voorzitter Real Madrid onthult: `Zidane wilde Ronaldo houden en Bale verkopen` (VoetbalPrimeur Real Madrid)