RSS FeedsPromes als basisklant simpeltjes naar zege (Sport1 Voetbal)

10 januari 2019 21:53:42

Promes als basisklant simpeltjes naar zege (Sport1 Voetbal)

Sevilla heeft een grote stap gezet naar de kwartfinale in het toernooi om de Copa de Rey. Met Quincy Promes in de basis wonnen De Rojiblancos met 3-1 op bezoek bij Athletic Bilbao in de heenwedstrijd in de achtste finale. Al na 6 minuten stonden de bezoekers op voorsprong. Unai Núñez ging namens Bilbao al voor de tweede keer in de fout en via Nolito strafte Sevilla dat genadeloos af: [%fragment id=7948%] Vlak voor rust dacht de thuisclub op gelijke hoogte te komen. Aritz Aduriz kon niet meer lopen, maar scoorde wél. Juichen ging ook niet meer en dat was uiteindelijk ook niet nodig. Na kort overleg besloot de VAR het doelpunt af te keuren.  Manke Aduriz scoort: [%fragment id=7949%] Mikel San José schoot Los Leones in de tweede heft wél langszij, maar de feestvreugde was van korte duur. Sevilla kwam dankzij André Silva weer op voorsprong. De spits bleef koel voor het doel na een uitstekende steekbal. Wissam Ben Yedder zorgde er een kwartier voor tijd voor dat De Rojiblancos al met een been in de kwartfinale staan: [%fragment id=7950%]

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Barcelona met Cillessen en zonder Messi (Sport1 Voetbal)
Promes boekt bekerzege met Sevilla (Telesport Voetbal)