RSS FeedsWillem II bereikt kwartfinale KNVB-beker via simpele overwinning tegen AFC (Omroep Brabant Regio Zuidoost)

18 december 2018 21:48:02

In het bekertoernooi spelen tegen een amateurclub is altijd lastig, omdat je het bijna nooit goed kunt doen. Willem II deed dat wel, het nam voor rust al ruim afstand van tegenstander AFC. De 3-0 ruststand bleek na de tweede helft ook de eindstand. Met die zege heeft Willem II zicht geplaatst voor de kwartfinale van de KNVB-beker.

45 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Noord-Brabant

Boer Adrion: `De koeien zijn minder snel drachtig en het veld is nog altijd droog` (Omroep Brabant Regio Zuidoost)
Twee raadsleden Koninklijk Onderscheiden (Aalburg.net Nieuws)