RSS FeedsFenerbahçe wint ook niet zonder Koeman (Sport1 Voetbal)

17 december 2018 20:21:24

Fenerbahçe wint ook niet zonder Koeman (Sport1 Voetbal)

Fenerbahçe is nog weinig opgeschoten met het vertrek van trainer Erwin Koeman. De gevallen Turkse topclub verspeelde in blessuretijd een thuiszege op het bescheiden BB Erzurumspor: 2-2. André Ayew en Martin ?krtel scoorden in het eerste halfuur voor Fenerbahçe. Emrah Bassan gaf de bezoekers vlak na rust weer een beetje hoop. Lennart Thy, oud-speler van VVV Venlo, maakte in de 92e minuut gelijk. Fenerbahçe stond onder leiding van Ersun Yanal, de trainer die Fenerbahçe voor het laatst kampioen maakte. Interim-trainer Koeman moest vertrekken na de nederlaag van afgelopen donderdag tegen het Slowaakse Spartak Trnava (0-1) in de Europa League. Hij was het seizoen begonnen als assistent van de ook al vertrokken Phillip Cocu.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ex-Eredivisionist deelt Fenerbahçe keiharde dreun uit bij rentree Yanal (Voetbalzone)
Fenerbahçe incasseert nieuwe domper na vertrek Koeman (Telesport Voetbal)