RSS FeedsFortuna Sittard verslaat Feyenoord in De Kuip (Sport1 Voetbal)

16 december 2018 18:59:06

Fortuna Sittard verslaat Feyenoord in De Kuip (Sport1 Voetbal)

Fortuna Sittard heeft voor een grote verrassing gezorgd door Feyenoord in De Kuip te verslaan. De gepromoveerde ploeg uit Limburg won met 2-0 dankzij doelpunten van Lars Hutten (51e minuut) en invaller Ahmed El Messaoudi (in blessuretijd). Fortuna Sittard zorgde daarmee voor het eerste puntenverlies van Feyenoord dit seizoen voor eigen publiek. Het Rotterdamse elftal had tot nu toe alle wedstrijden in De Kuip gewonnen. Inclusief vorig seizoen bestond de serie uit twaalf gewonnen thuisduels in de eredivisie. Fortuna Sittard maakte met een gedurfde manier van voetballen een einde aan die reeks. Feyenoord kijkt nu weer tegen een achterstand van tien punten op koploper PSV aan. Ajax heeft acht punten meer dan de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Shaqiri beslist als invaller North-West Derby (Sport1 Voetbal)
Shaqiri schiet Liverpool langs aartsrivaal United (Telesport Voetbal)