RSS FeedsSevilla weer tweede in Spanje (Sport1 Voetbal)

16 december 2018 14:08:13

Sevilla weer tweede in Spanje (Sport1 Voetbal)

Sevilla heeft de tweede plaats in de Spaanse La Liga weer overgenomen van Atlético Madrid. De ploeg van trainer Pablo Machín Díez versloeg in het eigen stadion Girona met 2-0. Bij de rust stond het nog gelijk. Éver Banega zette de thuisploeg in de 55e minuut uit een strafschop op voorsprong. Negen minuten later stond het 2-0 door een doelpunt van Pablo Sarabia. Sevilla komt door de zege op 31 punten, net zo veel als koploper FC Barcelona en Atlético dat zaterdag met 3-2 won bij Valladolid. Barcelona speelt zondag nog uit tegen Levante.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Sevilla komt met invaller Promes weer in punten gelijk met Barcelona (Voetbalzone)
FC Utrecht heeft nipt genoeg aan sterke eerste helft in Heerenveen (Voetbalzone)