RSS Feeds10 man van SDVB te sterk voor Enter Vooruit (Omroep N)

16 december 2018 11:56:33

10 man van SDVB te sterk voor Enter Vooruit (Omroep N)

Zaterdag 15 december stond voor SDVB de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. De Barnevelders speelden in Enter tegen de rode lantaarndrager Enter Vooruit. Al snel leek het een gemakkelijke wedstrijd te worden want na iets meer dan een half uur spelen stond SDVB al met 0-2 voor door doelpunten van Rico Kuijt en Onur Tekay. Comfortabel kon SDVB naar de rust toe spelen tot ineens in de blessuretijd Maarten van de Groep zich vergistte met uitverdedigen en zijn fout alleen kon oplossen met een overtreding, wat hem een rode kaart kostte en een strafschop, welke feilloos werd benut door Henri Knol. De 2e helft was vooral irritant en vervelend met veel overtredingen die echter veelal niet werden gezien door het arbitrale trio. Enter ging op zoek naar de gelijkmaker en SDVB ging slordig met de kansen op 1-3. Naar mate de wedstrijd vorderde ging SDVB de boel achterin dichttimmeren en trok na 100 minuten spelen de winst over de streep. Zo gaan de Barnevelders de winterstop in op een keurige 3e plek en wacht op 19 januari 2019 Scherpenzeel.

41 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Dickens Druten in de sneeuw, wie stuurt er foto`s? (De Gelderlander Maas en Waal)
Winter in de Vesting trekt 30.000 bezoekers naar Elburg (De Stentor Veluwe)