RSS FeedsVitesse herstelt zich na twee misstappen (Sport1 Voetbal)

15 december 2018 23:02:12

Vitesse herstelt zich na twee misstappen (Sport1 Voetbal)

Vitesse heeft zich hersteld van het gelijkspel tegen FC Emmen in eigen huis (1-1) en de nederlaag in Breda tegen NAC (2-1). De subtopper won in de eigen Gelredome met 2-1 van VVV-Venlo. De Algerijn Oussama Darfalou maakte tien minuten voor tijd het winnende doelpunt met een fraaie hakbal. Kort daarvoor, in de 76e minuut, had Peniel Mlapa VVV op 1-1 gezet. Vitesse was op voorsprong gekomen door een goal van Martin Ødegaard. De Noorse huurling van Real Madrid trok na een individuele actie naar binnen en krulde de bal met links in de verre hoek. Door de zege komt Vitesse op gelijke hoogte met nummer 4 FC Utrecht, dat nog wel een duel tegoed heeft. Ook AZ, dat Excelsior met 2-1 versloeg, staat gedeeld vierde met 25 punten.

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Juve heeft pingel nodig om derby te winnen (Sport1 Voetbal)