RSS FeedsPSV beleeft eenvoudige avond in koud Almelo en wint ruim (FCUpdate.nl Eredivisie)

15 december 2018 22:12:03

PSV heeft zaterdagavond de op papier lastige uitwedstrijd tegen Heracles Almelo met grote eenvoud weten te winnen. De Eindhovenaren voetbalden zich al snel naar een comfortabele voorsprong 2-0, waarna zij in de tweede helft het duel in het slot gooide. De VAR deed van zich spreken. Voor rust werd Jesper Drost met rood van het veld gestuurd, vlak voor het einde werd Lennart Czyborra met hulp uit Zeist met rood en een penalty werd bestraft. De strafschop werd door Gaston Pereiro gemist, maar de middenvelder besloot de eindstand even later alsnog op 0-4.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Ajax liet Dumfries-transfer lopen: `We hadden al goede backs op dat moment` (VoetbalPrimeur Eredivisie)
Johnsen kopt AZ in absolute slotfase voorbij Excelsior (FCUpdate.nl Eredivisie)