RSS FeedsPSV beleeft eenvoudige avond in koud Almelo en wint ruim (FCUpdate.nl Heracles Almelo)

15 december 2018 21:57:32

PSV heeft zaterdagavond de op papier lastige uitwedstrijd tegen Heracles Almelo met grote eenvoud weten te winnen. De Eindhovenaren voetbalden zich via Steven Bergwijn en Daniel Schwaab binnen een half uur naar een comfortabele voorsprong, waarna Denzel Dumfries in de tweede helft het duel in het slot gooide. Ook de VAR deed behoorlijk van zich spreken. Vlak voor rust werd Jesper Drost met rood van het veld gestuurd, waarna op slag van het einde van de wedstrijd Lennart Czyborra met hulp uit Zeist met rood en een penalty werd bestraft voor het maken van hands. De penalty werd door Gaston Pereiro gemist, maar de middenvelder maakte even later alsnog 0-4, wat tevens de eindstand werd.

44 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Heracles Almelo

PSV wint met ruime cijfers in Almelo, Heracles eindigt de wedstrijd met negen man (VoetbalPrimeur Heracles Almelo)
Castro ziet doelpunten van PSV in slotfase niet als geluk (FCUpdate.nl Heracles Almelo)