RSS FeedsPSV eenvoudig langs Heracles Almelo (Sport1 Voetbal)

15 december 2018 21:52:36

PSV eenvoudig langs Heracles Almelo (Sport1 Voetbal)

PSV heeft de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo in de eredivisie eenvoudig gewonnen. Het elftal van Mark van Bommel was op het kunstgras in Almelo met 4-0 te sterk en is daardoor ook na zestien speelronden koploper. Achtervolger Ajax ontvangt zondag De Graafschap en komt bij winst weer op twee punten van PSV. Steven Bergwijn opende in de 12e minuut de score voor PSV. De Duitse verdediger Daniel Schwaab verdubbelde in de 33e minuut met zijn hoofd de voorsprong. Heracles moest kort voor rust met tien man verder na een rode kaart voor Jesper Drost. In de tweede helft scoorden rechterverdediger Denzel Dumfries (ook met zijn hoofd) en Gastón Pereiro. De Uruguayaan miste eerst een strafschop, die was gegeven na hands van Lennart Czyborra. De Duitser kreeg daarvoor rood, waardoor Heracles het duel met negen man beëindigde. Kort daarna scoorde Pereiro wel. Pablo Rosario mist volgende week de laatste competitiewedstrijd van PSV in 2018. De middenvelder kreeg een gele kaart tegen Heracles en is daardoor tegen AZ geschorst.

53 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AZ voorkomt vijftien seconden voor tijd nieuwe teleurstelling in eigen huis (Voetbalzone)
AZ in slotfase toch langs Excelsior (Sport1 Voetbal)