RSS FeedsPSV wint met ruime cijfers in Almelo, Heracles eindigt de wedstrijd met negen man (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

15 december 2018 21:48:11

PSV heeft de op voorhand lastige uitwedstrijd bij Heracles Almelo eenvoudig tot een goed einde gebracht. De Eindhovenaren wonnen door doelpunten van Steven Bergwijn, Daniel Schwaab, Denzel Dumfries en Gastón Pereiro met 4-0 in Almelo. Heracles eindigde de wedstrijd met negen man rode kaarten voor Jesper Drost en Lennart Czyborra.De Eindhovenaren begonnen scherp aan het duel in Almelo en na twaalf minuten stond PSV dan ook op voorsprong. Een prima aanval eindigde na een sublieme pass van Jorrit Hendrix bij Steven Bergwijn, die zijn bewaker doldraaide en doelman Blaswich met een fraai stiftje klopte: 1-0. PSV, dat vooraf wellicht een lastige avond verwachtte in het waterkoude Polman Stadion, verdubbelde de marge na een half uur spelen. Uitgerekend Daniel Schwaab, die het Champions League-duel met Inter aan zich voorbij moest laten gaan wegens privéomstandigheden, tikte van dichtbij de 2-0 binnen. Even later werd het klusje voor PSV nog iets eenvoudiger. Jesper Drost kreeg een rode kaart na een harde charge. Deze domme actie van Drost levert hem de rode kaart op na ingrijpen van de VAR #herpsv pic.twitter.com/v39wlLhEl1 — Toko Toko Eredivisie (@TEredivisie) December 15, 2018 Na de rust deed PSV het een stuk rustiger aan en kreeg Heracles de gelegenheid om zich op de Eindhovense helft te laten zien. Dat deden de Almeloërs dan ook, waardoor Brandley Kuwas ruim twintig minuten voor tijd zelfs de mogelijkheid kreeg om iets terug te doen. Hij twijfelde echter te lang, werd uit balans gebracht door een tackle op de bal van Nick Viergever en liet de kans liggen. PSV, dat wellicht geschrokken was door die grote kans voor Kuwas, speelde daarna iets gecontroleerder en gaf geen mogelijkheden meer weg. Zelf scoorde het tien minuten voor tijd voor een derde maal via Denzel Dumfries, die een corner inkopte. In blessuretijd completeerde Gastón Pereiro, die tien seconden eerder een penalty miste, het kwartet voor PSV. De penalty werd gege ...

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Enorme afzwaaier Ronaldo: vrije trap Portugees eindigt in ingooi (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Stormram Johnsen zorgt in minuut 93 voor euforie in Alkmaarse vrieskist: (VoetbalPrimeur SC Cambuur)