RSS FeedsAtlético medekoploper na spectaculaire tweede helft (FCUpdate.nl Primera Division)

15 december 2018 20:37:54

Atlético Madrid heeft op bezoek bij Real Valladolid in een uiterst vermakelijk duel met 2-3 gewonnen. De Madrilenen van Diego Simeone gaven een 0-2 ruststand in de tweede helft razendsnel uit handen, maar trokken dankzij een doelpunt van Antoine Griezmann in het laatste deel van de wedstrijd aan het langste eind.

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Primera Division

Modric verwijt Simeone dat hij constant Real Madrid wil kleineren (FCUpdate.nl Primera Division)
Real Madrid spoelt kater weg met kleine overwinning (FCUpdate.nl Primera Division)