RSS FeedsGriezmann voorkomt puntenverlies Atlético (Sport1 Voetbal)

15 december 2018 18:35:45

Griezmann voorkomt puntenverlies Atlético (Sport1 Voetbal)

Antoine Griezmann heeft zaterdag in zijn 300e wedstrijd in de Spaanse competitie de hoofdrol gepakt. De Franse aanvaller van Atlético Madrid maakte in de uitwedstrijd tegen Real Valladolid twee doelpunten en ook gaf hij de assist bij een treffer. Atlético won daardoor met 2-3. Het elftal van trainer Diego Simeone leek op weg naar een eenvoudige overwinning. Halverwege leidden de Madrilenen met 0-2 door doelpunten van Nikola Kalinic en Griezmann. De thuisploeg knokte zich terug en kwam langszij. In de 57e minuut scoorde eerst Fernando Calero en kort daarna werkte Saúl de bal achter zijn eigen keeper. Griezmann nam in de 80e minuut de winnende treffer voor zijn rekening en zorgde er daarmee voor dat Atlético in punten op gelijke hoogte kwam met FC Barcelona, dat zondag de uitwedstrijd speelt tegen Levante.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bayern maakt er vier op bezoek bij hekkensluiter Hannover (Goal.com)
Chong hoopt op meer kansen bij Manchester United (Goal.com)