RSS FeedsAtletico ontsnapt aan puntenverlies door uitblinkende Griezmann (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

15 december 2018 18:18:32

Atletico Madrid heeft drie punten over gehouden aan een spectaculaire wedstrijd bij Real Valladolid. De Madrilenen moesten diep gaan, maar wonnen aan de hand van sterspeler Antoine Griezmann uiteindelijk met 3-2.Na de eerste helft leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor AtlĂ©tico, dat op een comfortabele 2-0 voorsprong stond in Valladolid. Na een half uur rondde Nikola Kalinic bekwaam af na een pass van Antoine Griezmann, waarna laatstgenoemde vlak voor rust zelf vanaf de stip scoorde na inmenging van de VAR.  Na de pauze was echter alles anders. De thuisploeg richtte zich op en maakte de wedstrijd na 57 minuten weer spannend. Fernando Calero torende boven iedereen uit bij een corner en kopte de aansluitingstreffer tegen de touwen, waarna Valladolid zes minuten later zelfs op gelijke hoogte kwam na een eigen doelpunt van SaĂșl. Puntenverlies dreigde voor de ploeg van Diego Simeone, maar tien minuten voor tijd bewees Antoine Griezmann van grote waarde te zijn voor AtlĂ©tico door zijn tweede treffer van de middag te laten noteren. Door die treffer kunnen de Madrilenen alsnog drie punten toevoegen aan hun totaal, waardoor ze na zestien wedstrijden met 31 punten op de gedeelde eerste plaats staan. Barcelona heeft ook 31 punten, maar die ploeg heeft nog een wedstrijd tegoed.

46 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Van der Hoorn volgt zijn grote voorbeeld: `Hij was zo`n bikkelharde speler` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Wat een ontlading: Wembley ontploft na winnende treffer Eriksen (VoetbalPrimeur SC Cambuur)