RSS FeedsEuropa League: blamage voor AC Milan; Keizer en Sporting niet te stuiten (VoetbalPrimeur AC Milan)

13 december 2018 23:18:02

Olympiakos heeft voor een daverende stunt gezorgd in de Europa League. De Grieken, die met twee goals verschil moesten winnen, schakelden na een ware thriller AC Milan uit: 3-1.Lange tijd leek er voor Milan geen vuiltje aan de lucht. Pas in de zestigste minuut sloeg Olympiakos toe via Pape Abou Cisse, die raak kopte. Twintig minuten voor tijd kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong door een eigen doelpunt van Cristián Zapata. De verdediger zag een inzet van Guilherme via zijn voet in het doel verdwijnen. Zapata herstelde zich razendsnel, want een minuut later was hij aan de andere kant trefzeker uit een hoekschop. Milan leek daarmee met de schrik vrij te komen, maar tien minuten voor tijd ging het weer mis. Na een overtreding van Ignazio Abate op Vasilios Torosidis schoot Konstantinos Fortounis vanaf elf meter de 3-1 binnen. Door het onderlinge resultaat zit het Europese seizoen er daardoor op voor de gevallen Italiaanse grootmacht. Real Betis werd groepswinnaar in poule E. De Spanjaarden speelden donderdag met 0-0 gelijk tegen Dudelange. Sporting Portugal - Vorskla Poltava 3-0Marcel Keizer is nog altijd foutloos als trainer van Sporting Portugal. De formatie uit Lissabon was al zeker van de tweede plaats, achter Arsenal. Dat weerhield Sporting er niet van om zich in de eerste helft uit te leven. Fredy Monteiro, Miguel Luís en een eigen goal van de bezoekers beslisten het pleit al voor rust. Bas Dost ontbrak in de wedstrijdselectie. Arsenal-manager Unai Emery trad met de nodige jongelingen aan tegen FK Qarabag, maar deed wel een beroep op Mesut Özil en Alexandre Lacazette. De Franse aanvaller maakte na ruim een kwartier het enige doelpunt: 1-0. Opsteker was de terugkeer van Laurent Koscielny, die zijn eerste minuten maakte na een zware achillespeesblessure. Spartak Trnava - Fenerbahçe 1-0Het Fenerbahçe van trainer Erwin Koeman was al geplaatst voor de laatste 32. De Turkse topclub leek het wel te geloven, waardoor het bij een treffer van Kub ...

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Serie A > AC Milan

Live meepraten in de Europa League: Olympiacos - AC Milan (Voetbalzone AC Milan)
Dramatische eliminatie AC Milan in Europa; Erwin Koeman verliest weer (Voetbalzone AC Milan)