RSS FeedsAjax grijpt naast groepswinst na knotsgekke avond tegen Bayern (FCUpdate.nl Ajax)

12 december 2018 23:57:28

Ajax heeft in een knotsgekke voetbalavond naast de groepswinst gegrepen. Het voetbalgevecht met Bayern München eindigde woensdag onbeslist: 3-3. De Duitsers gingen met een 0-1 voorsprong de rust in, maar na de gelijkmaker van Dusan Tadic ging de wedstrijd volledig op de kop. Zowel Bayern als Ajax kreeg een rode kaart, beide teams mochten een strafschop nemen en moesten na zeven minuten blessuretijd genoegen nemen met een gelijkspel.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Ajax

De Ligt: `Ik denk dat iedereen heeft kunnen smullen` (FCUpdate.nl Ajax)
`Müller zag hem niet, hij heeft in zijn leven nog nooit een rode kaart gehad´ (Voetbalzone Ajax)