RSS FeedsGroep H: Juventus en Manchester United verliezen laatste poulewedstrijd (VoetbalPrimeur Manchester United)

12 december 2018 23:15:15

Juventus en Manchester United hebben de poulefase van de Champions League afgesloten met een nederlaag. Juventus verloor verrassend bij hekkensluiter Young Boys en United ging onderuit bij Valencia. Beide ploegen waren echter al door in het miljardenbal.Valencia - Manchester UnitedIn Estadio Mestalla stond er alleen een prestigestrijd op het spel, want Man United was al zeker van de volgende ronde door winst op Young Boys. Valencia kon niet meer achterhaald worden door de Zwitsers en wist al zeker dat het na de winter Europa League speelde. United kwam na zeventien minuten op achterstand dankzij Carlos Soler, die David De Gea met een hard schot in de verre hoek passeerde.  Na rust kwam Valencia op 2-0 door een knullig eigen doelpunt van Phil Jones. Vlak voor rust maakte Marcus Rashford de aansluitingstreffer, maar verder kwam United niet. The Red Devils eindigen achter Juventus als nummer twee. Young Boys - JuventusYoung Boys won voor eigen publiek de enige Champions League-wedstrijd van dit seizoen. Juventus kwam na een half uur op achterstand door Guillaume Hoarau. Diezelfde Hoarau bezorgde Young Boys na 68 minuten spelen de 2-0. Paulo Dybala bracht de spanning nog terug in de wedstrijd: 2-1. Juve plaatst zich als groepswinnaar voor de volgende ronde van de Champions League. Alleen tegen Manchester United en Young Boys werd er verloren. Alle overige wedstrijden werden in winst omgezet.

44 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Premier League > Manchester United

Man United weet niet te profiteren van verrassende nederlaag Juventus (Voetbalzone Manchester United)