RSS FeedsDure thuisnederlaag voor Jong PSV, Jong AZ wint opnieuw niet (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

10 december 2018 22:16:05

Jong PSV en Jong AZ hebben maandagavond nederlagen geleden in de Keuken Kampioen Divisie. Dennis Haar verloor in Eindhoven van SC Cambuur, terwijl zijn vader Martin verloor van Telstar.Jong PSV - Cambuur 1-2Jong PSV begon niet goed op De Herdgang. De bezoekers uit Leeuwarden grepen na iets minder dan een kwartier de leiding via Kevin Schindler, die doelman Mike van de Meulenhof passeerde met een afstandsschot van twintig meter. Niet veel later bewees vleugelaanvaller Cody Gakpo opnieuw zijn waarde door Jong PSV op gelijke hoogte te schieten. Daarna wist Van de Meulenhof zich met een aantal knappe reddingen te onderscheiden. Lang leek de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel te eindigen, maar zes minuten voor tijd kreeg Cambuur een controversiƫle strafschop. Een charge van Van de Meulenhof werd door de scheidsrechter beoordeeld als overtreding, waarna Robin Maulun van elf meter raak schoot. Cambuur stijgt naar de elfde plek op de ranglijst. Jong PSV blijft achtste. Jong AZ - Telstar 0-2Ook Jong AZ kende een ongelukkige avond. De beloftenploeg van Martin Haar wacht al elf wedstrijden op een overwinning. Een zege kwam er ook tegen Telstar niet. Terell Ondaan zorgde al na zes minuten voor de voorsprong. AZ overleefde de storm van Telstar en kon daarna zelf aan aanvallen denken. Een treffer leverde dat niet op. In de tweede helft besliste Ondaan de wedstrijd met zijn tweede treffer. Jong AZ staat op een teleurstellende negentiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Telstar klimt naar plek dertien.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Omstreden strafschop helpt Cambuur aan winst bij Jong PSV (Soccernews.nl SC Cambuur)
Bizarre uitslag in beloftencompetitie: Heracles verslaat Achilles`29 met 20-0 (VoetbalPrimeur SC Cambuur)