RSS FeedsRiver Plate klopt Boca Juniors na verlenging en wint Copa Libertadores (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

9 december 2018 23:15:15

River Plate heeft beslag gelegd op de Copa Libertadores. De tweede finalewedstrijd tegen Boca Juniors werd in een kolkend Santiago Bernabeu pas na verlenging beslist: 3-1.De eerste wedstrijd tussen River Plate en Boca eindigde vorige maand in een 2-2 gelijkspel. Het tweede duel werd een keer uitgesteld vanwege noodweer en een keer dankzij wangedrag van River Plate-fans. De Zuid-Amerikaanse voetbalbond besloot de wedstrijd in het stadion van Real Madrid te laten spelen. De beladen wedstrijd tussen de rivaliserende ploegen ging in de eerste helft gelijk op. Na enkele kansen gemist te hebben, haalde Boca Juniors vlak voor rust de trekker over. Boca neutraliseerde een aanval van River Plate en sloeg in de omschakeling genadeloos toe via Darío Benedetto: 0-1. #CopaLibertadores Cuando parecía que el primer tiempo terminaba sin goles .. apareció Benedetto para que @BocaJrsOficial se ponga 1-0 ante @CARPoficial pic.twitter.com/jlWh6tCEl0 — Pasión por el fútbol (@pasxelfutbolok) December 9, 2018 De tegentreffer was voor River Plate het startsein om extra gas bij te geven. Gesteund door duizenden supporters zocht de ploeg naar de gelijkmaker. Die viel in de 68e minuut. Lucas Pratto rondde prachtig af na een schitterende combinatie met een ploeggenoot. In de blessuretijd kreeg Boca-verdediger Wilmar Barrios zijn tweede gele kaart, waardoor de ploeg het in de verlenging met een man minder moest doen. Uitdoelpunten tellen namelijk niet in de Copa Libertadores-finale. VerlengingVroeg in de tweede helft van de verlenging profiteerde River Plate van de overtalsituatie en maakte Juan Fernando Quintero namens River Plate een van de belangrijkste doelpunten uit zijn carrière. De behendige linkspoot speelde zijn directe tegenstander uit en schoot vervolgens prachtig raak via de onderkant van de lat. Juan Fernando Quintero scored a stunning goal deep into injury time to give @CARPoficial a 2-1 lead in the 2nd leg of the Cop ...

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Update: Van den Brom bevestigt AZ-vertrek bij Studio Voetbal (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Foto van onderhandelingen tussen PSG en kamp De Jong lekt uit: `Bewust gedaan` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)