RSS FeedsAnderlecht geeft in slotfase voorsprong weg (Sport1 Voetbal)

9 december 2018 20:25:33

Anderlecht geeft in slotfase voorsprong weg (Sport1 Voetbal)

Anderlecht heeft in de Belgische voetbalcompetitie voor de derde keer op rij niet gewonnen. Na nederlagen tegen Sint-Truiden (4-2) en Genk (0-1) kwam het team van trainer Hein Vanhaezebrouck zondag voor eigen publiek tegen Charleroi niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Francis Amuzu hielp Anderlecht aan het begin van de tweede helft op voorsprong. De club uit Brussel hield die voorsprong tot de 89e minuut vast. Toen mocht Charleroi een strafschop nemen na hands van verdediger Sebastiaan Bornauw. De Peruaan Cristian Benavente benutte de penalty. Anderlecht blijft door het puntenverlies vierde, Charleroi is zesde. Anderlecht heeft acht punten minder dan koploper Genk.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ruime zege Mönchengladbach op Stuttgart (Sport1 Voetbal)
Foor beleeft `nachtmerrieŽ na mislukte Panenka: `Heel beschamendŽ (Voetbalzone)