RSS FeedsBale helpt Real aan kleine zege (Sport1 Voetbal)

9 december 2018 18:32:53

Bale helpt Real aan kleine zege (Sport1 Voetbal)

Gareth Bale heeft Real Madrid aan een uitzege op SD Huesca geholpen. De aanvaller scoorde al na acht minuten voor zijn ploeg, die verder weinig indruk maakte. Real staat vierde op de ranglijst met vijf punten minder dan FC Barcelona. De koploper won zaterdag al van Espanyol (4-0), met dank aan twee fantastische vrije trappen en een assist van Lionel Messi. De uitblinker vertelde na afloop dat hij niet gestimuleerd was door de uitslag van de verkiezing van de Gouden Bal, waar hij slechts als vijfde eindigen. `Dit was een goede manier om Espanyol te bestrijden`, zei de aanvaller die ook Luis Suárez en Ousmane Dembélé zag scoren. Barcelona versterkte de koppositie omdat Sevilla in blessuretijd van de uitwedstrijd bij Valencia een zege verspeelde. Mouctar Diakhaby maakte vlak voor het laatste fluitsignaal gelijk voor de thuisploeg (1-1). Sevilla was op voorsprong gekomen door een doelpunt van Pablo Sarabia. Quincy Promes speelde de hele wedstrijd voor de bezoekers. Sevilla volgt Barcelona nu op drie punten, net als Atlético Madrid dat Deportivo Alavés versloeg: 3-0.

48 viewsCategorie: Sport > Voetbal

LIVE EXTRA - NAC en Vitesse in evenwicht: 1-1 (Telesport Voetbal)
NAC Breda profiteert optimaal van erbarmelijke strafschop Foor (Voetbalzone)