RSS FeedsZapata ramt er drie voorbij Udinese (Sport1 Voetbal)

9 december 2018 17:42:17

Zapata ramt er drie voorbij Udinese (Sport1 Voetbal)

Atalanta heeft dankzij drie doelpunten van Duvan Zapata met 3-1 gewonnen van Udinese. De Colombiaan maakte in de tweede minuut zijn eerste treffer en scoorde in de 62ste en de 80ste minuut nogmaals. Bij de laatste treffer was Hans Hateboer de aangever. Kort na de openingstreffer had Kevin Lasagna de thuisploeg nog aan de gelijkmaker (1-1) geholpen. Hateboer was een van de vier Nederlandse spelers op het veld in Udine. Hij werd vergezeld door Marten de Roon. Bij de thuisploeg hadden Bram Nuytinck en Hidde ter Avest een basisplaats. Atalanta klom door de zege naar de zevende plaats in de Serie A.

56 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Kökcü wil nu basisspeler van Feyenoord worden (Sport1 Voetbal)
De Roon en Hateboer winnen met Atalanta (Telesport Voetbal)