RSS FeedsHeerenveen imponeert en maakt gehakt van tien man van Willem ll (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

8 december 2018 20:25:20

SC Heerenveen heeft in Tilburg gehakt gemaakt van Willem ll. In het Koning Willem ll Stadion liet de ploeg van Adrie Koster het in de tweede helft volledig lopen: 1-5.Willem ll kon in de eerste helft goed meekomen met Heerenveen. De Friezen kwamen na een kwartier spelen op voorsprong door Nemanja Mihajlovic, maar Atakan Akkaynak maakte twee minuten later alweer op fantastische wijze gelijk. Aras Özbiliz speelde de Duitser knap vrij, maar de afronding verdient een nog groter compliment. Daarna kregen beide ploegen kansen. Daniel Crowley was bij Willem ll de grote aanjager, daar waar Michel Vlap bij Heerenveen een paar keer dicht bij een goal was. Vlak voor rust ging het mis voor Willem ll. Freek Heerkens haalde de doorgebroken Pelle van Amersfoort neer en kreeg van scheidsrechter Siemen Mulder een rode kaart. De daaropvolgende strafschop werd benut door Ben Rienstra.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

Bayern baalt van op handen zijnde transfer De Jong: `Zou PSG sterker maken` (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
Heerlijke goal Frenkie de Jong: `man van 75 miljoen` dribbelt en schiet raak (VoetbalPrimeur SC Cambuur)