RSS FeedsUnited boekt grootste seizoenszege (Sport1 Voetbal)

8 december 2018 18:06:09

United boekt grootste seizoenszege (Sport1 Voetbal)

Manchester United heeft zijn grootste Premier League-overwinning van het seizoen geboekt. De ploeg van José Mourinho zette nummer laatst Fulham met 4-1 aan de kant. Daardoor stijgen The Red Devils naar de zesde plek op de ranglijst. Paul Pogba bleef de hele wedstrijd op de bank. Ashley Young opende het bal al na 13 minuten. De linksback van United krulde van net binnen de zestien raak. Nog binnen het half uur was het 2-0. Juan Mata mocht een prima uitgespeelde aanval afronden. Fulham had helemaal niets in te brengen.  Young opent de score: [%fragment id=7732%] United tikt Fulham zoek: [%fragment id=7733%] United maakte nog voor rust de derde. Romelu Lukaku scoorde voor de tweede week op rij. De bezoekers leken in de tweede helft even terug te komen, toen Aboubakar Kamara vanaf de stip scoorde. Maar na de tweede gele kaart van Andre-Frank Zambo was het alsnog definitief klaar. Marcus Rashford zorgde tegen tien man voor de 4-1.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Wim Kieft snapt NIETS van keuze Frenkie de Jong voor PSG (VIDEO) (Voetbalsnafu)
Quincy Promes en Sevilla laten na alleen aan kop in LaLiga te gaan (Voetbalzone)