RSS FeedsDortmund wint derby bij Schalke 04 (Sport1 Voetbal)

8 december 2018 17:50:52

Dortmund wint derby bij Schalke 04 (Sport1 Voetbal)

Borussia Dortmund heeft de derby met Schalke 04 gewonnen. In de Veltins Arena in Gelsenkirchen wonnen de bezoekers met 2-1 en blijven ze met ruime voorsprong koploper in de Bundesliga. Thomas Delaney kopte Borussia al na zes minuten op 1-0. De rivaal uit Dortmund hield het overwicht en zag Schalke pas na een uur spelen op gelijke hoogte komen. Scheidsrechter Daniel Siebert wees na overleg met de VAR naar de stip, omdat Marco Reus aanvaller Amine Harit had geraakt. Daniel Caligiuri schoot binnen. De tweede treffer van Dortmund van Jadon Sancho kwam Schalke niet meer te boven. Bayern München won eenvoudig van 1.FC Nürnberg: 3-0. Robert Lewandowski bracht de thuisploeg al voor rust op een 2-0-voorsprong. Franck Ribéry zorgde na rust in de rebound voor het derde doelpunt voor Bayern, waar Arjen Robben wegens een blessure ontbrak.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Milik blinkt uit bij Serie A-debuut Younes (Telesport Voetbal)
Milik maakt er 2, Younes debuteert (Sport1 Voetbal)