RSS FeedsJuve vergroot Serie A-gat nog verder (Sport1 Voetbal)

7 december 2018 22:50:39

Juve vergroot Serie A-gat nog verder (Sport1 Voetbal)

Juventus heeft de Serie A er niet spannender op gemaakt. De koploper zette in eigen huis nummer 3 Internazionale op 14 punten. De Bianconeri versloegen De Nerazzurri met 1-0. Mario Mandzukic maakte de enige goal in de Derby d`Italia. Inter miste in de eerste helft binnen een minuut twee enorme kansen om op voorsprong te komen. Eerst was Roberto Gagliardini oog in oog met Wojciech Szczesny niet scherp. Daarna liepen Mauro Icardi en Ivan Perisic elkaar in de weg:  [%fragment id=7722%] Juventus had na rust aan een doelpunt genoeg. Na een mooie voorzet van João Cancelo, kwam Mandzukic uitstekend voor zijn man en kopte binnen. Stefan de Vrij zat de hele wedstrijd op de Inter-bank en kon het tegendoelpunt dus niet voorkomen. Mandzukic kopt binnen: [%fragment id=7723%]

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Mandzukic beslist topper in voordeel Juventus; De Vrij wordt gepasseerd (Voetbalzone)
Brech's dna bij Nicky op 17 plekken gevonden (Metronieuws Voetbal)