RSS FeedsWerner baalt van Van Dijk: `Dat maakt het natuurlijk extra pijnlijk´ (Voetbalzone Nederland)

20 november 2018 08:52:02

Duitsland verspeelde maandagavond een 2-0 voorsprong tegen het Nederlands elftal en daar balen bondscoach Joachim Löw en doelpuntenmaker Timo Werner stevig van. In de eerste helft was die Mannschaft de bovenliggende partij en na rust kreeg de thuisploeg goede kansen om de wedstrijd definitief in het slot te gooien.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Oranje

`Veelzeggend is de moeite die De Jong nu heeft om dominant te zijn´ (Voetbalzone Nederland)
Van Dijk troost rouwende arbiter: `Hij brak in tranen uit` (FCUpdate.nl Nederland)