RSS FeedsDe Jong: op z'n Duits naar halve finale (Sport1 Voetbal)

20 november 2018 01:06:04

De Jong: op z'n Duits naar halve finale (Sport1 Voetbal)

Frenkie de Jong zag het Nederlands elftal op een Duitse manier de finaleronde van de Nations League bereiken. Met dank aan twee doelpunten in de laatste vijf minuten van de wedstrijd hield Oranje toch nog een gelijkspel over aan het uitduel met Duitsland (2-2). `Het is altijd lekker om in de laatste minuten twee keer te scoren`, zei De Jong voor de camera van de NOS. `We zijn er ook wel in blijven geloven. Maar we kregen maar geen controle. We kwamen eigenlijk met een beetje geluk op 2-2. We zijn eerste geworden in een groep met Duitsland en Frankrijk. Dat hadden vooraf niet veel mensen gedacht. Maar we moeten ons blijven ontwikkelen.` Quincy Promes schoot Oranje in de 85e minuut op 2-1. `Ik raakte de bal lekker`, zei hij. `In de eerste helft hadden we weinig te vertellen, Maar in de tweede helft ging het steeds beter. We kregen steeds meer grip op de wedstrijd. Ik vond een gelijkspel best verdiend.`

85 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Hoe nu verder voor het Nederlands elftal in de Nations League? (Voetbalzone)
Van Dijk troost scheidsrechter: `Die man brak, stond met tranen in zijn ogenī (Voetbalzone)