RSS FeedsHarry Kane schiet Engeland naar groepswinst (Sport1 Voetbal)

19 november 2018 00:22:21

Harry Kane schiet Engeland naar groepswinst (Sport1 Voetbal)

In een ultiem duel om de groepswinst in de Nations League, trok Engeland tegen Kroatië uiteindelijk aan het langste eind. De gehele wedstrijd waren de Engelsen de bovenliggende partij, maar moesten in de tweede helft wél van een 1-0 achterstand terugkomen. Harry Kane schoot in de slotfase van de wedstrijd The Three Lions naar de overwinning. Vanaf de aftrap werd direct duidelijk dat Engeland vol voor de winst ging. De Kroaten kwamen niet aan voetballen toe en stonden eigenlijk continu met het gehele elftal op eigen helft. Goals kwamen er niet, maar de kansen waren er zeker voor Engeland. KROATIË OP 1-0! In de tweede helft veranderde dat speelbeeld. Kroatië kwam steeds meer in de wedstrijd en de kansen begonnen langzaam te komen. Ondanks dat Engeland nog steeds de bovenliggende partij was, schoot Andrej Kramaric na een fraaie actie de Kroaten op een 1-0 voorsprong. [%fragment id= 7588%] GROEPSWINNAAR!? Het leek er nu op dat Kroatië de groepswinnaar ging worden, maar Engeland vocht terug en ging direct weer op jacht naar de winst. En die winst kwam er ook! In het laatste kwart van de wedstrijd tikte Jesse Lingard de 1-1 binnen, waarna Harry Kane tien minuten later nog de 2-1 maakte. Wembley ontploft, want met de winnende treffer van Kane eindigt Engeland op nummer 1 in de groepsfase van de Nations League. Spanje wordt tweede en Kroatië degradeert.  CHECK HIER DE GOALS VAN LINGARD EN KANE [%fragment id= 7589%] [%fragment id= 7590%]

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Zwitsers wonder breekt België (Sport1 Voetbal)
Ziyech eerder terug naar Ajax (Sport1 Voetbal)