RSS FeedsNSC stelt periodetitel veilig na zege (Omroep N)

19 november 2018 00:20:44

NSC stelt periodetitel veilig na zege (Omroep N)

Met een zege op DOS `37 heeft NSC zaterdag de periodetitel, en dus een plek in de nacompetitie veilig gesteld. Na een half uur spelen kwamen de Nijkerkers op voorsprong in het Overijsselse Vriezenveen. Eyup Termelez wist de bal in de rebound van zijn eigen inzet achter de doelman te werken. Nog geen minuut later kwam DOS `37 op gelijke hoogte door een benutte strafschop. Na een eerder afgekeurde goal (hands) aan NSC zijde, gingen de geelblauwen toch met een 1-2 voorsprong thee drinken. Terlemez miste een penalty maar een speler van DOS liep te vroeg in. Hierdoor legde de scheidsrechter de bal nogmaals op elf meter. Cornelisz scoorde deze tweede kans wel. Na rust legde de arbiter de bal voor de vierde maal op de stip. Terlemez faalde niet nogmaals. DOS `37 raakte nog de lat maar het slotakkoord was weer voor Terlemez, die zijn officieuze hattrick completeerde. Eindstand: 1-4.

24 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Sparta Nijkerk klopt Buitenpost (Omroep N)
Sparta Nijkerk VR1 wint derby met 4-3 (Omroep N)