RSS FeedsServië wint en verstevigt eerste plaats (Sport1 Voetbal)

17 november 2018 17:20:02

Servië wint en verstevigt eerste plaats (Sport1 Voetbal)

ServiĆ« heeft goede zaken gedaan in groep 4 van de C-divisie van de Nations League. In een burenclash tegen Montenegro wonnen de ServiĆ«rs met 2-1. De wedstrijd werd opengebroken door Adem Ljajic. Na een prachtige pass van Ajax-speler Dusan Tadic kon de middenvelder doorlopen richting het Montenegrijnse doel. De middenvelder van Besiktas schoot beheerst binnen.  Een paar minuten later was het opnieuw raak. Een echte spitsengoal van Aleksandar Mitrovic verdubbelde de score. De spits van Fulham kon vlak voor rust zijn tweede van de wedstrijd maken, maar hij had beter naar Memphis Depay moeten kijken. Mitrovic probeerde net als Memphis een Panenka van 11 meter, maar de ServiĆ«r schoot over.  MONTENEGRO KOMT TERUG Het begin van de tweede helft ging op en neer. Montenegro vond na een uur spelen het net, maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Het steeds sterker wordende Montenegro maakte met nog 20 minuten op de klok de aansluitingstreffer, op naam van Stefan Mugosa. [%fragment id=7582%] Het lukte Montenegro in het laatste deel van het duel de gelijkmaker te produceren. Door de overwinning van ServiĆ« blijft het land eerste in de groep. Als RoemeniĆ« vandaag niet weet te winnen, dan is het Balkanland gepromoveerd naar de B-divisie.

48 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Oranje continueert topvorm in De Kuip: `De sfeer was fantastisch“ (Voetbalzone)
Ziyech met Marokko naar Afrika Cup (Telesport Voetbal)